Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Gezamenlijk aan tafel

Onze verse maaltijden worden ook op de buitenschoolse opvang geserveerd. Na een lange dag op school en een middag activiteiten kunnen de kinderen ook genieten van een lekkere en verse maaltijd. Vaak worden de maaltijden dan tussen vijf uur en zes uur gezamenlijk gegeten.

Op de buitenschoolse opvang worden uiteraard kinderen van verschillende leeftijden opgevangen. Wij houden per leeftijd rekening met de hoeveelheden conform de voedingsrichtlijnen van het voedingscentrum.

Op basis van onze ervaring hebben wij een uniek eigen bestelsysteem ontwikkelt waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende leeftijden en de daarbij behorende hoeveelheden. We kunnen op een flexibele manier in overleg met u de uiteindelijke hoeveelheden per gerecht per leeftijdscategorie bepalen.

Ouders vinden het erg prettig als hun kind samen met vriendjes en vriendinnetjes al lekker gegeten heeft op de buitenschoolse opvang. Het geeft rust wanneer ze zelf thuis komen na een drukke werkdag. Er hoeft dan niet gehaast gekookt te worden en ze hebben dan juist alle aandacht voor de kinderen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw locatie of heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op.

« Terug naar overzicht
  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Gevarieerd menu
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden