Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Samen lekker eten tijdens de Avondvierdaagse!

De Avondvierdaagse is ooit in het leven geroepen door de Nederlandse Bond voor Lichamelijke opvoeding en is sindsdien een bekend fenomeen in Nederland. Binnenkort start de Avondvierdaagse weer en veel kinderen lopen met vriendjes en vriendinnetjes uit de klas of van de opvang. Om lekker door te kunnen stappen is het belangrijk om vooraf een gezonde, stevige maaltijd te eten! Zowel in de begeleiding van de Avondvierdaagse als in een gezonde warme maaltijd voor de kinderen spelen kinderopvangorganisaties een steeds grotere rol, dit is heel goed samen te brengen!

Voor opvanglocaties en scholen bieden wij in de week van de Avondvierdaagse de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van onze lekkere, gezonde maaltijden. Eet gezellig met alle kinderen samen voordat jullie vertrekken naar de start.

Natuurlijk is er in de periode voorafgaand aan de Avondvierdaagse ruim voldoende tijd om een keertje met kinderen, ouders en/of medewerkers de maaltijden te proeven. We kunnen zelfs in overleg met de kinderopvanglocatie een passend menu samenstellen, speciaal voor de week van de Avondvierdaagse!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, of misschien binnenkort zelfs een keertje proeven? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Avondvierdaagse