Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

startinfo
Startinformatie

Iedere kinderopvanglocatie is uniek, van kinderdagverblijf tot BSO en van peuterschool tot kinderzorgcentrum. Wij houden hier rekening mee en denken graag mee in de mogelijkheden van de locatie en de wensen van het team, de kinderen en hun ouders.

Proeven

We verzorgen heel graag een proefbox voor op jouw kinderopvanglocatie.  Want zelf proeven werkt toch het best?

Bestellen

Wanneer de kinderopvanglocatie heeft aangegeven te willen starten met het aanbieden van warme maaltijden aan de kids, ontvangen zij van ons persoonlijke inloggegevens. Hiermee krijgen ze toegang tot het bestelaccount van de kinderopvanglocatie.

In de keuken

Wanneer we de bestelling via het bestelsysteem hebben ontvangen, gaan we hiermee aan de slag. Op basis van de bestelling kopen we de meest verse ingrediënten zoals vlees, aardappelen en groenten in. We werken hiervoor samen met speciaal geselecteerde partners die echte kwaliteitsproducten leveren.

Bezorging

Dagelijks leveren we onze verse maaltijden aan kinderdagverblijven, tussenschoolseopvanglocaties en BSO's in heel Nederland en sinds kort ook in België. We hebben onze eigen chauffeurs die iedere locatie en de medewerkers persoonlijk kennen.

Bewaren

De maaltijden worden na het bereiden snel teruggekoeld tot 4°C en luchtdicht verpakt. Onze maaltijden zijn nooit bevroren geweest en zijn dus koelvers.

 

 

Bereiden

De koelverse maaltijden zijn op de kinderopvanglocatie heel eenvoudig te bereiden met een oven of magnetron. De verpakkingen zijn speciaal hittebestendig ontwikkeld en kunnen daarom tot 100°C verwarmd worden.

Aan tafel

Samen op de kinderopvanglocatie genieten van een warme maaltijd heeft een hoop voordelen. Behalve dat het voor ouder en kind fijn is dat de kids al een goede voedzame maaltijd op hebben voordat ze naar huis gaan, heeft het ook sociale aspecten.