Aan tafel

Aan tafel

...en smullen maar!

Samen op de kinderopvanglocatie genieten van een warme maaltijd heeft een hoop voordelen. Behalve dat het voor ouder én kind fijn is dat de kids al een goede voedzame maaltijd op hebben voordat ze naar huis gaan, heeft het ook sociale aspecten.


Kinderen leren op deze manier nieuwe smaken uit te proberen en moeilijke eters zullen gemakkelijker een hapje proeven als ze andere kinderen zien eten. Zo krijgen de kinderen op de opvang alle noodzakelijke, gezonde én natuurlijk verse voedingsstoffen binnen die voor de ontwikkeling van een kind noodzakelijk zijn.

 

De koelverse maaltijden worden op de kinderopvanglocatie bereid en gezellig samen opgegeten. Het leukste is het natuurlijk als je er een feestje van maakt door het in kleurrijke bakken of schalen op tafel te zetten, of het vast op de bordjes van de kinderen te scheppen.

 

Het ene kind eet iets meer dan het andere kindje, dit is vooral afhankelijk van de leeftijd. Wij houden daarom voor de grootte van de porties het advies van het Voedingscentrum aan en kunnen hierin natuurlijk aanpassingen doen als hier behoefte naar is. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee!

« Terug naar overzicht
  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Gevarieerd menu
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden