Bestellen

Bestellen

Wanneer de kinderopvanglocatie heeft aangegeven te willen starten met het aanbieden van warme maaltijden aan de kids, ontvangen zij van ons persoonlijke inloggegevens. Hiermee krijgen ze toegang tot het bestelaccount van de kinderopvanglocatie.

Met ons speciaal ontwikkelde online bestelsysteem kun je zelf iedere week eenvoudig doorgeven hoeveel kinderen er op welke dagen mee zullen eten. Hierbij kun je zelf variatie aanbrengen in het soort maaltijd, de leeftijden van de kinderen en eventuele diëten of aangepaste maaltijden bestellen. 


Bestellen is nog mogelijk tot 10 werkdagen voorafgaand aan de levering. Je bestelt altijd maaltijden voor de dag ná de levering, tot en mét de dag van de volgende levering. Zo weet je altijd zeker dat je de maaltijden op tijd in huis hebt, zelfs als de chauffeur wat later is op de dag van bezorging.

Je zit bij ons niet vast aan een bestelverplichting en bestelt daarom alleen wanneer je maaltijden nodig hebt. Bij vragen over jouw bestelling, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

« Terug naar overzicht