Bezorging

Bezorging

Dagelijks leveren we onze verse maaltijden aan kinderdagverblijven, tussenschoolseopvanglocaties en BSO's in heel Nederland.
We hebben onze eigen chauffeurs die iedere locatie en de medewerkers persoonlijk kennen.

Onze chauffeur haalt op de afgesproken leverdag 's morgens vroeg de bestellingen op bij de keuken. Vanuit een gekoelde ruimte laadt hij het in zijn gekoelde wagen en controleert of alle bestellingen aanwezig en compleet zijn.

De chauffeur rijdt meestal een vaste route, hierdoor weet je wanneer je hem ongeveer op de dag kunt verwachten. Het kan echter voorkomen dat de chauffeur zijn route omdraait of eerst langs andere klanten rijdt.

Wanneer de chauffeur arriveert met de bestelling, zet hij deze ín de koelkast. Zo is de hele cyclus vanaf bereiding tot levering gesloten en veilig.

We adviseren om de bestelling direct te controleren wanneer de chauffeur deze aflevert. Mocht er namelijk onverhoopt toch een verpakking missen, dan kunnen we dit direct doorgeven aan de keuken en zo snel mogelijk na leveren. Dit is ook de reden dat we over het algemeen de maaltijden van de dag ná de levering tot en met de dag van de volgende levering bezorgen.

Heb je vragen over jouw vaste leverdag of de geleverde maaltijden, neem dan gerust contact met ons op.

« Terug naar overzicht