In de keuken

In de keuken

Wanneer we de bestelling via het bestelsysteem hebben ontvangen, gaan we hiermee aan de slag. Op basis van de bestelling kopen we de meest verse ingrediënten zoals vlees, aardappelen en groenten in. We werken hiervoor samen met speciaal geselecteerde partners die echte kwaliteitsproducten leveren.

Bereiding

Eenmaal ontvangen, worden de verse ingrediënten gesorteerd en bereid in onze keuken door professionele chefkoks. Groenten stomen we, om zoveel mogelijk vitaminen en mineralen te behouden. Hierdoor behouden we ook de meest pure groentesmaak wat ze zo lekker maakt.

Diëten

Naast onze reguliere keuken hebben we ook speciale dieetkeukens waar we dieetmaaltijden zoals lactosevrij en glutenvrij bereiden. Om op dit onderwerp ook zo specifiek mogelijk te kunnen adviseren in veilige en gezonde voeding, hebben we voedingsdeskundigen en diëtisten in dienst. Zij stellen met veel zorgvuldigheid de speciale menu's op.

Voor degenen met een dieetwens zoals natriumarme maaltijden voor babies, of vegetarische en veganistische maaltijden bieden we ook een oplossing met onze verschillende menumogelijkheden. 

Verpakken

Na het bereiden worden de gerechten snel terug gekoeld naar ongeveer 4°C, dit doen we met speciale apparatuur. Door de maaltijden snel terug te koelen zorgen we er voor dat ze vers blijven. Vervolgens verpakken we de maaltijden luchtdicht, waardoor de verse maaltijden ruim een week gekoeld te bewaren zijn zonder toegevoegde conserveringsmiddelen.

Eenmaal verpakt, worden de maaltijden van jouw bestelling per verpakking bij elkaar gezocht en in een gekoelde ruimte gehouden tot de chauffeur ze komt ophalen. De chauffeur controleert altijd nog of alles van jouw bestelling aanwezig is.

« Terug naar overzicht