Startinformatie

Startinformatie

Iedere kinderopvanglocatie is uniek, van kinderdagverblijf tot BSO en van peuterschool tot kinderzorgcentrum. Wij houden hier rekening mee en denken graag mee in de mogelijkheden van de locatie en de wensen van het team, de kinderen en hun ouders.

 

We komen natuurlijk graag eens langs om kennis te maken en de mogelijkheden van jouw kinderopvanglocatie met eigen ogen te zien en inschatten. Op basis hiervan kijken we samen naar een passende invulling en doen we een voorstel op maat.

We verzorgen ook graag (uiteraard geheel vrijblijvend) een proeverij op de locatie. Zo kunnen kinderen, ouders én het team zelf proeven van onze heerlijke verse gerechten.

 

Wil je graag van start om de maaltijden op jouw kinderopvanglocatie aan te bieden aan de kinderen, dan maken we alles hieromtrent voor je in orde. Je krijgt een eigen bestelaccount met beveiligde inlogcode, een menu afgestemd op de kinderen van jouw locatie en natuurlijk een informatiemap waarin je alles terugvindt over de bereiding van de maaltijden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden op jouw locatie, stuur ons gerust een berichtje of bel ons op.

startinfo
« Terug naar overzicht