Flexservice

Flexservice

...afgestemd op jouw wensen.

Sinds kort bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Flexservice. Bijvoorbeeld als de huiskok met vakantie is, of er een bijzondere themaweek over smaken op de kinderopvang plaatsvindt waar warme maaltijden leuk bij passen.

 

We verzorgen gedurende de gewenste periode lekkere maaltijden voor iedereen die mee eet. De menukeuze is zoals altijd geheel vrij en je bepaalt zelf hoe lang je gebruik maakt van de Flexservice.

 

Wil je het eens proberen voor een korte periode op jouw kinderopvanglocatie? Het is heel eenvoudig en vrijblijvend!
Laat ons weten wat voor maaltijden je wilt en om welke periode het gaat, dan richten wij het online-bestelsysteem in volledig afgestemd op jouw voorkeuren. Je kunt zelf online je keuze en het aantal personen doorgeven. We stemmen met je af wanneer we de maaltijden komen bezorgen en we zien er in overleg op toe dat de maaltijden verantwoord en praktisch verwarmd en geserveerd kunnen worden op de locatie.

 

Bel of mail ons gerust voor meer informatie! 

 

 

 

Voorbeeld uit de praktijk
Kindergarden Leidsche Rijn maakte gebruik van onze Flexervice toen hun eigen kok tijdelijk niet beschikbaar was. Ze kozen voor het biologisch-vegetarisch menu en aten een aantal weken dagelijks onze lekkere maaltijden met alle kinderen. Nu is hun huiskok weer aan de slag en hebben ze onze diensten niet meer nodig. Ze konden per direct opzeggen en hebben in de tussentijd genoten van onze lekkere, verse maaltijden.

« Terug naar nieuws overzicht