Nieuwe eigentijdse verrassing

Nieuwe eigentijdse verrassing

...lekker!

Wij zijn sinds een paar maanden volop bezig met de ontwikkeling van heerlijke eigentijdse gerechten. Dit zijn 100% SKAL-biologische maaltijden, bereid met bijvoorbeeld linzen, pompoen en zoete aardappel. ‘Nieuwe’ smaken, speciaal bereid zodat ook de kleintjes kennis kunnen maken met deze heerlijke groenten.

 

Voordat we deze gerechten aan jullie presenteren, proeven we ze natuurlijk eerst zelf en leggen we ze voor aan ons kindertestpanel.

We hebben vandaag weer een paar nieuwe eigentijdse gerechten geproefd en ze waren heerlijk! We proefden van de volkoren pasta met spinaziesaus en de stamppot zoete aardappel met pastinaak. Wat zijn ze lekker geworden!

 

…En we hebben een kleine verrassing over deze biologische volkoren pasta met spinaziesaus en de stamppot zoete aardappel met pastinaak: we vonden ze zó lekker dat we ze meteen in het nieuwe wintermenu hebben gezet!

 

In de loop van volgende week sturen we het wintermenu naar je toe en kun je het ook vinden op de website, tot die tijd houden we de rest nog eventjes geheim!

« Terug naar nieuws overzicht