Onze gerechten

Onze gerechten

Bereid met verse ingrediënten
Eigentijdse gerechten

Biologische vegetarische gerechten met een eigentijds tintje, aansluitend op de nieuwe richtlijnen van het Voedingscentrum.

Schijf van vijf
Richtlijnen gezonde voeding

Onze maaltijden zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit en zorg. Elk seizoen wordt het menu anders en kun je lekker afwisselen met de maaltijden, daarmee kun je de kinderen steeds opnieuw verrassen. 

BRC certificering
Kwaliteitsproducten

Onze grootste prioriteit is de kwaliteit van de maaltijden. We werken met de meest verse ingrediënten, afkomstig van speciaal geselecteerde lokale partners.

Biologisch

Heerlijke biologische gerechten, zelf bereid in onze eigen 100% biologische keuken.

Puur gestoomd

We hebben speciaal voor de kinderopvang een 'Puur gestoomd'-groene lijn ontwikkeld. Door groente te stomen worden de vitaminen, mineralen en pure groentesmaak behouden.

 

Vegetarisch

We bieden een apart uitgebalanceerd menu, samengesteld uit de lekkerste vegetarische gerechten. Deze maaltijden bevatten geen vlees, vis, schaaldieren en gevogelte.

Halal

We hebben een erg breed assortiment aan heerlijke halal maaltijden. Onze halal maaltijden worden bereid in onze speciale halal gecertificeerde keuken.

Gluten en lactosevrij
Diëten

We hebben een ruim aanbod aan verschillende dieetmaaltijden. Deze maaltijden worden conform de hoogst gestelde eisen bereid in een aparte keuken om zo kruisbesmetting met ongewenste ingrediënten en grondstoffen volledig uit te sluiten

Babymaaltijden

Speciaal bereide babymaaltijden met verse ingrediënten. Kinderen jonger dan 1 jaar hebben nét wat andere voedingsstoffen en hoeveelheden nodig dan de al wat oudere peuters en dreumessen. 

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden