Over ons

Over ons

In 2005 ben ik gestart met gezonde lunchboxjes voor kinderen op de tussenschoolse opvang. Ons doel was het stimuleren van een gezonde levensstijl van kinderen door het aanbieden van lekkere en gezonde lunches in een "happy meal" - achtige verpakking. 
 
We werkten samen met veel verschillende professionele partners waarmee we aan de slag zijn gegaan om het bewustzijn rondom eten, bewegen en gezondheid onder kinderen en ouders te vergroten. Voor veel kinderen hebben we in twee jaar tijd de lunch verzorgd. 
 
Via Lunch4Kids ben ik In 2007 voor het eerst in contact gekomen met de kinderopvang. Tijdens een leuk gesprek over de lunchboxjes bij Kinderdagpaleis La Luna kwam de vraag of ik niet ook warme maaltijden zou kunnen verzorgen. UIteraard was mijn antwoord ja. Om verder lang verhaal kort te maken zijn we gezamelijk gestart met het ontwikkelen van de juiste maaltijden en apparatuur om het concept op iedere locatie makkelijk en goed aan te kunnen bieden. 
 
Door stap voor stap te groeien en te leren van allerlei zaken die zich voor kunnen doen in de praktijk zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer ervaren en professionele organisatie. Sinds de start van Lekker en Vers in 2008 zijn wij met name gegroeid via mond tot mond reclame van onze tevreden klanten. Nu verzorgen wij inmidddels voor meer dan 250 locaties in het hele land de koelverse maaltijden. 
 
We zijn nog steeds in ontwikkeling en druk met allerlei nieuwe projecten waarbij eten en beleving voorop staan. Zo zijn we in 2013 gestart met het aanbieden van superleuke kinderkookworkshops voor op de buitenschoolse opvang en voor de kleintjes op de dagopvang  werken we aan het project: "kijken, voelen, proeven". 
 
Samen met ons jonge maar enthousiaste team zijn we dagelijks met een fantastisch onderwerp bezig, namelijk: lekker eten. Wanneer u zelf vragen heeft of wellicht meer informatie wilt, belt u ons via 088 - 111 2 150 of mail service@lekkerenvers.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter Veldhuizen 

Algemeen Directeur

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden