Over ons

Over ons

Peter, de oprichter van Lekker & Vers maakt zich al jaren hard om kinderen een gezonde start te bieden. In 2005 ontwikkelde hij een lunchboxconcept voor kinderen op de tussen schoolse opvang. Tijdens dit traject kwam hij tot de ontdekking dat de behoefte naar warme maaltijden bij kinderdagverblijven en BSO’s groot is. Deze uitdaging ging hij aan en met groot succes. Lekker & Vers is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professionele organisatie. Meer dan 350 locaties in het hele land genieten dagelijks van de koelverse maaltijden. Een mijlpaal is gehaald. Daarmee het juiste moment bereikt om het roer over te dragen. Ingrid Cayet, oprichtster van Madaga, pakt deze uitdaging met beide handen aan.


Samen sterk
Baby’s en peuters meenemen op smaakavontuur is zo makkelijk nog niet. Madaga is pionier op dit gebied. Sterk in het ontwikkelen van kindervoeding van de beste kwaliteit. De koks weten precies hoe zij gezonde ingrediënten kunnen omtoveren tot spannende gerechtjes waar kleintjes hun vingers bij aflikken. Madaga kookt vers, met 100% biologische ingrediënten en niks anders: geen e-nummers, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en zout. Een gerecht komt niet op het menu te staan voordat 80% van de kinderen ervan smult. Zo nemen zij wekelijks circa 20.000 kinderen mee op smaakavontuur. Op deze manier maakt Madaga, samen met de kracht van de pedagogisch medewerkers, haar missie waar - kleintjes hapje voor hapje verliefd maken op echt eten.

L&V is voortrekker als het gaat om warme maaltijden op de kinderopvang en we hebben in de afgelopen jaren flink wat stappen gezet om nog beter aan te sluiten op de wensen in de markt. Ons assortiment is de afgelopen jaren uitgebreid met meer biologische, vegetarisch en eigentijdse gerechten. We hebben onze dienstverlening telkens verbeterd en service blijft een belangrijk speerpunt voor ons. Ons serviceteam staat elke dag voor jullie klaar.

 

Sinds 2018 bundelen Lekker & Vers en Madaga hun krachten. Lekker & Vers en Madaga vormen een unieke combinatie, die ervoor zorgt dat we in een korte tijd samen nog sterker komen te staan. Zo kunnen wij jullie nog beter ondersteunen in de dagelijkse eetmomenten op het kinderdagverblijf en helpen wij de toegevoegde waarde voor de kinderen en ouders te vergroten.

 

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Gevarieerd menu
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden