Over ons

Over ons

Peter Veldhuizen, oprichter van Lekker & Vers maakt zich al jaren hard om kinderen een gezonde start te bieden. In 2005 ontwikkelde hij een lunchboxconcept voor kinderen op de tussen schoolse opvang. Tijdens dit traject kwam hij tot de ontdekking dat de behoefte naar warme maaltijden bij kinderdagverblijven en BSO’s groot is. Deze uitdaging ging hij aan en met groot succes. Lekker & Vers is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professionele organisatie. Meer dan 350 locaties in het hele land genieten dagelijks van de koelverse maaltijden. Een mijlpaal is gehaald. Daarmee het juiste moment bereikt om het roer over te dragen. Ingrid Cayet, oprichtster van Madaga, pakt deze uitdaging met beide handen aan.


Samen sterk
Baby’s en peuters meenemen op smaakavontuur is zo makkelijk nog niet. Madaga is pionier op dit gebied. Sterk in het ontwikkelen van kindervoeding van de beste kwaliteit. De koks weten precies hoe zij gezonde ingrediënten kunnen omtoveren tot spannende gerechtjes waar kleintjes hun vingers bij aflikken. Madaga kookt vers, met 100% biologische ingrediënten en niks anders: geen e-nummers, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en zout. Een gerecht komt niet op het menu te staan voordat 80% van de kinderen ervan smult. Zo nemen zij wekelijks circa 20.000 kinderen mee op smaakavontuur. Op deze manier maakt Madaga, samen met de kracht van de pedagogisch medewerkers, haar missie waar - kleintjes hapje voor hapje verliefd maken op echt eten.

L&V is voortrekker als het gaat om warme maaltijden op de kinderopvang en we hebben in de afgelopen jaren flink wat stappen gezet om nog beter aan te sluiten op de wensen in de markt. Ons assortiment is de afgelopen jaren uitgebreid met meer biologische, vegetarisch en eigentijdse gerechten. We hebben onze dienstverlening telkens verbeterd en service blijft een belangrijk speerpunt voor ons. Ons serviceteam staat elke dag voor jullie klaar.

 

Sinds kort bundelen Lekker & Vers en Madaga hun krachten. Lekker & Vers en Madaga vormen een unieke combinatie, die ervoor zorgt dat we in een korte tijd samen nog sterker komen te staan. Zo kunnen wij jullie nog beter ondersteunen in de dagelijkse eetmomenten op het kinderdagverblijf en helpen wij de toegevoegde waarde voor de kinderen en ouders te vergroten.

 

De ontdekkingsreis
‘Samen groeien als kool’ - daar word je groot en sterk van. Deze overname zal voor jou voordelen opleveren. Madaga heeft bijvoorbeeld Groentjespret voor op brood, Groentehapjes en maaltijden speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten tot 12 maanden in haar assortiment. Wij gaan onderzoeken of dit een toegevoegde waarde voor jullie kan zijn. Van oer-Hollandse maaltijden tot ratatouille of een viscurry. Een echte ontdekkingsreis dus!


Service blijft zoals je die van ons gewend bent
Wij blijven de service leveren zoals je die van ons gewend bent. Alles wat ons sterk en jou blij maakt blijft zoals altijd. Je kan nog steeds kiezen uit ons uitgebreide menu, wordt de telefoon opgenomen met een lach door Peggy, Linda of Bart en leveren onze chauffeurs de maaltijden af tot in de koelkast. De wijzigingen die deze ontdekkingsreis met zich meebrengt zullen wij stap voor stap doorvoeren. Voorlopig blijft alles even ongewijzigd.

 

 
Nieuwe gezichten
Oud-directeur Peter Veldhuizen heeft in de afgelopen maand zijn werkzaamheden overgedragen aan Ewoud van Acker. Ewoud gaat, als nieuw commercieel directeur van Lekker & Vers, samenwerken met Ingrid Cayet van Madaga. Samen zullen zij beide enthousiaste teams samenbrengen zodat we nog meer kinderen verliefd kunnen laten worden op echt eten!

'Sinds kort ben ik met veel enthousiasme begonnen binnen het team van Lekker & Vers. Ik heb zelf 2 dochters en heb aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om ze dagelijks te voorzien van gevarieerde, lekkere en gezonde maaltijden. Daarom zie ik het belang van de rol die Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang hierin voor ouders kunnen betekenen. Ik kijk er dus ook naar uit om samen met jullie nog meer kindertjes te helpen aan hun gezonde dagelijkse portie eten.’ 


– Ewoud van Acker  – Commercieel directeur Lekker & Vers


Natuurlijk houden wij jullie van ontwikkelingen op de hoogte.
Mocht je nu al vragen hebben dan staat Ewoud voor je klaar!

 

 

 

 

 

 

 
  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden