Referenties

Referenties

KinderRijk

Vanaf januari 2017 krijgen de kinderen drie keer in de week een warme maaltijd op onze kinderdagverblijven. Op drie wisselende dagen in de week wordt een vegetarische maaltijd aangeboden. Uit een ouderenquête die in april dit jaar onder ouders is gehouden bleek een sterke behoefte aan het aanbieden van een warme lunch.

De Beun Kinderopvang

Samen warm eten en smaken ontdekken vinden wij een enorme toegevoegde waarde voor de kinderen en ouders. De samenwerking met Lekker en Vers bevalt erg goed. Ze zijn flexibel en wij kunnen onze eigen wensen terug laten komen in het menu.

Kinderopvang Purmerend

We hebben ervoor gekozen om met Lekker en Vers samen te werken omdat het eten lekker én gezond is. Er worden gezonde maaltijden voorgeschoteld. Zo worden alle groentes gestoomd en worden de maaltijden vers aangeleverd.

Partou

De samenwerking met Lekker en Vers bevalt ons tot op vandaag uitstekend. De keuken stopte met het maken van de maaltijden, dus hadden we een probleem. We zijn namelijk al jaren gewend om onze kinderen elke dag een lekkere verse maaltijd te geven.

Kindercentrum Belle Fleur
Kindercentrum Belle Fleur

Sinds begin 2012 is Bellefleur gestart met het aanbieden van onze lekkere en verse maaltijden. Astrid Boot wilde graag op een flexibele manier aan een groeiende behoefte van ouders voldoen.

KOK Kinderopvang

Medio 2011 is (voormalig) Pippeloentje gestart met het afnemen van warme maaltijden bij Lekker en Vers. Inmiddels zijn alle zes locaties overgegaan op de verse maaltijden en genieten de kinderen dagelijks van een warme en gezonde lunch.

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Gevarieerd menu
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden