Referenties

Referenties

Kinderdagpaleis La Luna

Lekker eten van goede kwaliteit en een flexibele dienstverlening! Om te voldoen aan de HACCP normen zijn er in samenwerking met Lekker en Vers speciale mobiele meubels ontwikkeld.

KinderRijk

Vanaf januari 2017 krijgen de kinderen drie keer in de week een warme maaltijd op onze kinderdagverblijven. Op drie wisselende dagen in de week wordt een vegetarische biologische maaltijd aangeboden. Uit een ouderenquête die in april dit jaar onder ouders is gehouden bleek een sterke behoefte aan het aanbieden van een warme lunch.

De Beun Kinderopvang

Samen warm eten en smaken ontdekken vinden wij een enorme toegevoegde waarde voor de kinderen en ouders. De samenwerking met Lekker en Vers bevalt erg goed. Ze zijn flexibel en wij kunnen onze eigen wensen terug laten komen in het menu.

Chiproses

Gevarieerd, lekker, flexibel en snel. Het past helemaal bij ons!

Kinderopvang Purmerend

We hebben ervoor gekozen om met Lekker en Vers samen te werken omdat het eten lekker én gezond is. Er worden gezonde maaltijden voorgeschoteld. Zo worden alle groentes gestoomd en worden de maaltijden vers aangeleverd.

Partou

De samenwerking met Lekker en Vers bevalt ons tot op vandaag uitstekend. De keuken stopte met het maken van de maaltijden, dus hadden we een probleem. We zijn namelijk al jaren gewend om onze kinderen elke dag een lekkere verse maaltijd te geven.

Kindercentrum Belle Fleur
Kindercentrum Belle Fleur

Sinds begin 2012 is Bellefleur gestart met het aanbieden van onze lekkere en verse maaltijden. Astrid Boot wilde graag op een flexibele manier aan een groeiende behoefte van ouders voldoen.

Smallsteps kinderopvang
Smallsteps kinderopvang

Smallsteps kinderopvang heeft meer dan 250 kinderopvanglocaties verspreid door heel Nederland, waaronder in Amsterdam, Almere en Haarlem. Eind 2008 zijn meerdere locaties gestart met de maaltijden van Lekker en Vers op twee verschillende locaties in Amsterdam en Almere.

KOK Kinderopvang

Medio 2011 is (voormalig) Pippeloentje gestart met het afnemen van warme maaltijden bij Lekker en Vers. Inmiddels zijn alle zes locaties overgegaan op de verse maaltijden en genieten de kinderen dagelijks van een warme en gezonde lunch.

Les Petits

Voor de kinderen is regelmaat en gezonde voeding van groot belang. De keuze voor Lekker en Vers was dan ook een logische, omdat we er van op aan kunnen dat de leveringen op tijd zijn en kloppen. Het eten van Lekker en Vers is naast gezond trouwens ook erg lekker! 

Kinderopvang Kelsey

Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt dagelijks een warme, verse maaltijd klaar gemaakt en op tafel gezet. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes ontdekken de kinderen nieuwe smaken en texturen.

Ikke en zo Kindercentrum | Amsterdam
Ikke en Zo Kindercentrum

We vinden het belangrijk dat kinderen verschillende soorten gerechten en diverse groentesoorten ook echt leren eten

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden