Kindercentrum Belle Fleur

Kindercentrum Belle Fleur

Sinds begin 2012 is Bellefleur gestart met het aanbieden van onze lekkere en verse maaltijden. Astrid Boot wilde graag op een flexibele manier aan een groeiende behoefte van ouders voldoen.

"Steeds meer ouders vroegen ons of wij ook een warme maaltijd konden aanbieden. In het begin hebben we gewerkt met iemand uit de buurt, maar dat werkte toch niet helemaal zoals we wilden. Toen zijn we op de Kindvak Lekker en Vers tegengekomen en zijn we gestart met het aanbieden van hun maaltijden. Het was voor ons in het begin even wennen, omdat er nog relatief weinig ouders gebruik maakten van onze maaltijdenservice. Maar nu zien we dat er steeds meer ouders hun kinderen opgeven voor het warme eten".

Flexibele service op maat

Door de flexibele service van Lekker en Vers waren we in staat om stap voor stap onze extra service naar de ouders ook op een goede manier aan te bieden. Nu eten er dagelijks zo veel kinderen mee dat we wekelijks de koelverse maaltijden helemaal op maat geleverd krijgen. Het bestelsysteem van Lekker en Vers is op maat ingericht zodat wij ook weinig tot geen eten hoeven weg te gooien. Alles wordt elke dag weer lekker opgegeten door de kinderen".

Ook toen we afgelopen jaar een locatie van Fleks Kinderopvang in Teteringen overnamen, kon Lekker en Vers gelijk binnen een week de locatie voor ons inplannen. Ouders waren hier al gewend aan de warme maaltijden en gelukkig konden we de service gelijk op een goede manier voortzetten".

 

Kindercentrum Belle Fleur
« Terug naar overzicht
  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Gevarieerd menu
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden