KinderRijk

KinderRijk

Gezonde voeding heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen en past daarom goed bij de visie van KinderRijk. Het gaat daarbij niet alleen over wat er daadwerkelijk op het bord ligt, het gaat ook over opvoeding: kinderen echt geïnteresseerd maken voor gezond eten, dat is hierbij de missie!

Zien eten, doet eten!

Eten is ook een belangrijk moment van samen zijn en samen delen. Daarom eten en drinken we ook altijd gezellig samen aan tafel. Het grootste voordeel van samen warm eten is dat kinderen doordat ze anderen zien eten, zelf ook sneller een hapje proeven. Zien eten, doet eten! Hierdoor hebben kinderen hun portie vitamines en groentes al binnen.

 

Keuze voor Lekker en Vers

Naast dat de maaltijden van Lekker & Vers gewoon hartstikke lekker en gezond zijn voor de kinderen, is de samenwerking ook erg fijn.

Het is vanaf het begin een gezamenlijk project: de proeverijen, de ondersteuning op onze locaties en het daadwerkelijk starten op alle KDV vestigingen. Voor de pedagogisch medewerkers was het natuurlijk allemaal wennen in het begin maar ze zijn bij elke stap erg goed begeleid.

De kinderen eten samen allemaal lekker mee. Dat het allemaal zo soepel verloopt zonder dat je er erg in hebt is echt een USP van Lekker & Vers.

Tine Oudshoorn

Directeur Kindercentra KinderRijk

« Terug naar overzicht