KOK Kinderopvang

KOK Kinderopvang

KOK kinderopvang heeft verspreid over Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg in totaal zes kinderopvang locaties voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. KOK kinderopvang is betrokken, flexibel, servicegericht en uitdagend voor zowel de kinderen als de ouders.

Medio 2011 is (voormalig) Pippeloentje gestart met het afnemen van warme maaltijden bij Lekker en Vers. Inmiddels zijn alle zes locaties overgegaan op de verse maaltijden en genieten de kinderen dagelijks van een warme en gezonde lunch.

Flexibiliteit en servicegericht

Wij werken met het flexibele strippenkaart-systeem van Lekker en Vers, zodat de ouders per week kunnen bepalen op welke dagen hun kind de volgende week een warme maaltijden eet tussen de middag.

We zijn bij KOK kinderopvang erg tevreden over de kwaliteit van de maaltijden, de kleintjes vinden het lekker en ook de ouders zijn enthousiast. De service van Lekker en Vers past ook helemaal bij ons eigen beleid. Ze zijn flexibel en denken met ons mee, dat heeft de keuze voor Lekker en Vers dan ook meteen een stuk makkelijker gemaakt voor ons!”

« Terug naar overzicht