Smallsteps kinderopvang

Smallsteps kinderopvang

Smallsteps kinderopvang heeft meer dan 250 kinderopvanglocaties verspreid door heel Nederland, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Haarlem. Eind 2008 zijn meerdere locaties gestart met de maaltijden van Lekker en Vers op twee verschillende locaties in Amsterdam en Almere.

"We willen de kinderen een goede, verse maaltijd bieden. Maar wel op een makkelijke en snelle manier zónder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit natuurlijk. Lekker en Vers leek aan onze eisen te voldoen en daarom zijn we in 2008 begonnen met een pilot op twee compleet verschillende locaties. Omdat de manier waarop Lekker en Vers werkt erg flexibel is, was het geen probleem de beide locaties goed in te richten."


Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Smallsteps Princenhoeve is gehuisvest in een unieke oude boerderij aan de rand van Breda. De kinderen van Smallsteps Princenhoeve eten iedere middag heerlijk van onze verse maaltijden, waarbij wij altijd gebruik maken van de verschillende producten van het seizoen. Zo hebben ze alle energie om lekker te kunnen spelen.

Marina Koppelaar, locatiemanager van de Plataan en Princenhoeve:

“Ik was al bekend met Lekker en Vers toen ik locatiemanager was bij Maaskids. We bieden nu ook warme maaltijden op de locatie in Breda en we zijn erg blij dat we weer voor Lekker en Vers gekozen hebben. De samenwerking verloopt altijd soepel en de begeleiders op de groep vinden de maaltijden heerlijk makkelijk te bereiden.

Alle kindjes eten weer goed van de maaltijden en dat is iets waar wij natuurlijk altijd blij mee zijn! De ouders van de kinderen kijken nu ook zelf op de website om te zien waar de seizoensmaaltijden uit bestaan en ze zijn erg enthousiast!”

Inmiddels leveren we wekelijks aan meer dan 40 Smallsteps locaties door het land onze verse kindermaaltijden.

Smallsteps kinderopvang
« Terug naar overzicht
  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden