Team

Team

Ewoud van Acker service@lekkerenvers.nl

Sinds kort ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Lekker & Vers. Als vader van 2 dochters weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is om kinderen dagelijks te voorzien van voedzame maaltijd. Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Ik vind het fantastisch om samen met jullie nog meer kleintjes te helpen aan de dagelijkse portie gezonde voeding! 

Bart den Elzenservice@lekkerenvers.nl

Sinds 2015 zorg ik voor de planning van logistieke zaken en ben ik daarnaast op kantoor bereikbaar voor servicevragen. Ik spring ook zo nu en dan op de bus om een route te rijden, waardoor ik ook op kinderdagverblijven kom. Je kunt wel zeggen dat ik hierdoor een flexibele functie heb binnen het team, waar ik met veel plezier deel van ben.

Jessica Zuiderwijkservice@lekkerenvers.nl

Ik heb vroeger zelf in de kinderopvang gewerkt, waardoor ik weet waar ik het over heb als klanten vragen hebben of advies willen. Binnen het team van Lekker en Vers houd ik mij met veel plezier bezig met relatiebeheer van bestaande klanten en daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor de financiële administratie.

Monique Boutenservice@lekkerenvers.nl

Ik vind het fijn om in nauw contact te staan met onze klanten en er voor te zorgen dat ze helemaal tevreden zijn. Ik houd van een uitdaging en ga er samen met het team écht voor om nieuwe kinderdagverblijven of scholen te informeren over onze dienstverlening en eens van de maaltijden te laten proeven. Zo veel mogelijk mensen vertellen over al onze mogelijkheden en wat wij kunnen betekenen is wat ik het liefst doe.

  • Vers, puur en gezond
  • Hoogste kwaliteit & op smaak gekookt
  • Stel een eigen menu samen
  • Vrijblijvend proeven
  • Eenvoudig op elke locatie te bereiden